Ευρώπη

Σφαιρόπουλος: «Αν φοβόμουν τα ντέρμπι με την Παρτιζάν θα έμενα σπίτι μου»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το ποδαρικό με νίκη που έκανε στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε με νίκη επί της FMP την εποχή Γιάννη Σφαιρόπουλου και ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αποστολή που ανέλαβε, χωρίς… ίχνος φόβου για τα ντέρμπι που ακολουθούν απέναντι στην Παρτιζάν για Ευρωλίγκα (26/10) και Αδριατική Λίγκα (30/10).

«Είμαι τιμή μου που είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη ιστορία και νιώθω ευλογημένος. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Σέβομαι πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Άφησε μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως όλοι μαζί θα παλέψουμε για επιτυχίες έχοντας δίπλα μας τον κόσμο, στις καλές και τις κακές στιγμές», ανέφερε.

Για τα δύο επερχόμενα ντέρμπι είπε: «Αν φοβόμουν θα έμενα σπίτι», ενώ πρόσθεσε πως ξέρει καλά να διαχειρίζεται μια ομάδα που παραλαμβάνει μέσα στη σεζόν. «Είναι δύσκολο για τους παίκτες να συνηθίσουν σε έναν νέο προπονητή. Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Είχε συμβεί το ίδιο στον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι και παλαιότερα τον Πανιώνιο. Έχω την εμπειρία τέτοιων καταστάσεων, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξεις φιλοσοφία όταν έχεις μπροστά σου παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x