Ευρώπη

Ξανά...συστήθηκε στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Τις απαραίτητες συστάσεις στον κόσμο της Ρεάλ έκανε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ που επέστρεψε μετά από την περιοδεία σε Φιλαδέλφεια, Μόσχα και Μιλάνο στην αγαπημένη του Μαδρίτη.

Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρεάλ Μαδρίτης στερήθηκαν ο ένας τον άλλον για αρκετό καιρό, όμως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν από το πρωί της Δευτέρας, με τον 36χρονο πλέι μέικερ, μετά την ανακοίνωσή του, να συστήνεται εκ νέου στους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη θητεία του Ροντρίγκεθ στη «βασίλισσα» διήρκησε από το 2010 έως το 2016 κατακτώντας μια ευρωλίγκα, τρεις τίτλους ACB, τέσσερα Copa Del Rey και τρία Supercopa De Espana.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Το να παίζεις σε αυτή την ομάδα είναι όνειρο ζωής, καθώς είναι ένα κλαμπ που αντιπροσωπεύει στα μέγιστα την υστεροφημία της εκπληκτικής και λαμπρής ιστορίας του, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο στάδιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ να πετύχουμε πολλές επιτυχίες. Τα λέμε σύντομα οπαδοί, Hala Madrid!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x