Ευρώπη

Με έξι παίκτες Ευρωλίγκας στον «τελικό» με τη Μεγάλη Βρετανία η Σερβία!

Η Σερβία θα παραταχθεί με έξι προσθήκες παικτών από την Ευρωλίγκα, στον «τελικό» με τη Μεγάλη Βρετανία, που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όχι έναν, όχι δύο, αλλά έξι παίκτες από την Ευρωλίγκα θα έχει στη διάθεσή του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς για τον «τελικό» της Σερβίας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία (27/1, 21:00), που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Μετά την ήττα από την Ελλάδα, οι «πλάβι» δεν έχουν άλλα περιθώρια και για αυτόν τον λόγο θα έχουν σημαντικές ενισχύσεις. Φίλιπ Πετρούσεφ (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Άλεκσα Αβράμοβιτς (Παρτίζαν), Λούκα Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε) και Ούρος Τριφούνοβιτς (Παρτίζαν) τέθηκαν στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας τους, προκειμένου να τη βοηθήσουν να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη, στη σημερινή δωδεκάδα δεν θα βρίσκονται οι Μιλουτίνοφ, Ντάνγκουμπιτς και Νταβίντόβατς, οι οποίοι επέστρεψαν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x