Ευρώπη

Ακάθεκτη η Βίρτους, έφυγε με το «διπλό» από τη Σαρδηνία

Η Βίρτους Μπολόνια ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να περάσει από την έδρα της Σάσσαρι με σκορ 74-69 , πετυχαίνοντας την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Serie A.

Μετά το «ονειρικό» διπλό στη Μαδρίτη, η Βίρτους Μπολόνια έφυγε με το ροζ φύλλο και από τη Σαρδηνία, καθώς επικράτησε της Σάσσαρι με σκορ 74-69. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A, και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

H Βίρτους στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε να βρήκε τον... δάσκαλό της στη Σάσσαρι, η οποία βρέθηκε μάλιστα στα τέλη του ημιχρόνου να προηγείται με 10 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο μέρος, η Μπολόνια με εξαιρετική τρίτη περίοδο κατάφερε να γύρει υπέρ της την πλάστιγγα, και να πάρει αυτή ισχυρό προβάδισμα (60-70). Η ομάδα της Σαρδηνίας, ωστόσο, απάντησε με δικό της σερί στο τέλος και έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια για τη νίκη, μείωσε στους 3 (69-72) δεν τα κατάφερε όμως και έπεσε στο 2-3.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αϊζάια Κορντινιέ με 15 πόντους, με τον Μαμ Τζετέ να πετυχαίνει 10 πόντους και να κατεβάζει 6 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ουσμάν Ντιόπ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά και ο Τσινάνου Ονουάκου με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 40-32, 51-55, 69-74.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα

Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x