Ευρώπη

Οργή οπαδών Βοϊβοντίνα κατά Ρέμπρατσα: «Απαιτούμε να αποχωρήσει από πρόεδρος»!

Η παρουσία του Ζέλικο Ρέμπρατσα στον αγώνα Παρτίζαν-Ρεάλ Μαδρίτης και το γεγονός πως τραγουδούσε συνθήματα της σέρβικης ομάδας, οδήγησε τους οπαδούς της Βοϊβοντίνα να απαιτήσουν την αποχώρησή του!

Οργή των οπαδών της Βοϊβοντίνα κατά του προέδρου της ομάδας, Ζέλικο Ρέμπρατσα!

O πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Παρτίζαν και Ρεάλ Μαδρίτης στη «Stark Arena», ενώ εθεάθη να τραγουδάει εμφανώς τον ύμνο του σέρβικου συλλόγου.

Οι οπαδοί της Βοϊβοντίνα, γνωστής αντιπάλου της Παρτίζαν, εξέδωσαν μία οργισμένη ανακοίνωση, που απαίτησαν την άμεση αποχώρηση του Ρέμπρατσα από την προεδρία του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της Βοϊβοντίνα:

«Μετά το βίντεο από τον χθεσινό αγώνα μπάσκετ της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, που δείχνει ξεκάθαρα πώς ο σημερινός πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ζέλικο Ρεμπράτσα, τραγουδά το τραγούδι των οπαδών της Παρτιζάν από την καρδιά και την ψυχή του, οι ενωμένοι οπαδοί της Βοϊβοντίνα απαιτούν την άμεση αποχώρησή του από την θέση του προέδρου του συλλόγου μας και τον αποκλεισμό από ολόκληρο τον αθλητικό σύλλογο της Βοϊβοντίνα.

Εκτός του γεγονότος ότι είναι εξαιρετικά αντιεπαγγελματικό για τον πρόεδρο ενός συλλόγου να εκφράζει δημόσια την οπαδική του σχέση με έναν άλλο σύλλογο, η ενέργεια του Ζέλικο Ρεμπράτσα αξίζει ιδιαίτερης καταδίκης λόγω της ευρέως γνωστής αντιπαλότητας μεταξύ των οπαδών της Βοϊβοντίνα και της Παρτιζάν, και ως εκ τούτου πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την αμετάκλητη παραίτησή του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x