Ευρώπη

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Να μείνουν ζωντανοί οι γηπεδούχοι, να «σκουπίσουν» τη σειρά οι Καταλανοί

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για τον εξαιρετικά κρίσιμο τρίτο τελικό της ACB, με τους «μπλαουγκράνα» να προηγούνται 2-0 στη σειρά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα «ξίφη» απόψε το βράδυ (20/06, 22:00, Cosmote Sports7) στο «WiZink Center» για τον τρίτο μεταξύ τους τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τη δεύτερη νίκη τους επί της… αιώνιας αντιπάλου το βράδυ της Κυριακής. Σε ένα ματς όπου θα μνημονεύεται για χρόνια στην Ιβηρική χώρα, οι Καταλανοί νίκησαν τον… Σέρχιο Γιουλ και πήραν το θρίλερ με 86-85, κάνοντας έτσι το 2-0 στη σειρά!



Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο, καλείται να βγάλει αντίδραση μπροστά στο κοινό της και να μειώσει τη σειρά, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η Μπαρτσελόνα θα «βγάλει» σκούπα και θα πανηγυρίσει το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας της μέσα στη Μαδρίτη.

Στα αγωνιστικά, αμφότεροι οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών – εδώ και καιρό – απουσιών των Γκάμπριελ Ντεκ για τον Τσους Ματέο και Κόρι Χίγκινς για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.



Τέλος, να πούμε πως αυτό θα είναι το ένατο «Clasico» της φετινής σεζόν, με την Μπαρτσελόνα να έχουν το πάνω χέρι με πέντε νίκες, έναντι τριών για τη Ρεάλ.

Η προϊστορία των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν:
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 86-85 πρωτάθλημα
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 97-88 πρωτάθλημα
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 66-78 Final 4 Ευρωλίγκας
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 97-82 πρωτάθλημα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 91-86 Ευρωλίγκα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 78-87 πρωτάθλημα
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 75-73 Ευρωλίγκα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 89-83 τελικός Σούπερ Καπ
q

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x