Ευρώπη

Ανανέωσε ο Ρούντι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ο Ρούντι Φερνάντεθ, με τους Ισπανούς να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρούντι Φερνάντεθ γνωστοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον εμβληματικό γκαρντ/φόργουορντ να παραμένει στους πρωταθλητές Ισπανίας για ακόμα μία σεζόν.

Ο 37χρονος, με ύψος 1.96 μέτρα, θα μπει με αυτό τον τρόπο στην δωδέκατη σεζόν του και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τα περισσότερα παιχνίδια (656) στην ιστορία του συλλόγου.

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνολικά 21 τίτλους, με δύο τίτλους Euroleague, ένα Διηπειρωτικό, έξι πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και επτά Σούπερ Καπ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 6,2 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, σε μέσο όρο 16 λεπτά συμμετοχής στη Liga ACB, κατακτώντας το πρωτάθλημα εναντίον της Μπαρτσελόνα με νίκες 3-1.

Στην Euroleague, όπου η «βασίλισσα» έφτασε μέχρι τον τελικό του Βελιγραδίου, ο Ρούντι είχε 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε μέσο όρο 19 λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x