Ευρώπη

Ραζνάτοβιτς για Σίμανιτς: «Πλήρης μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα!»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μπόρισα Σιμάνιτς στην αγωνιστική δράση, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντομπάσκετ, όπου έχασε το νεφρό του.

Ο Μπόρισα Σιμάνιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο 25χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το νεφρό του.

Ο νεαρός άσος έχει μπροστά του έναν δύσκολο και μακρύ δρόμο για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ωστόσο, δεν παύει να ονειρεύεται την επάνοδό του στα παρκέ!

Ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δημοσίευσε σήμερα μια κοινή τους φωτογραφία από το γραφείο του, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα πως ο Σίμανιτς θα επιστρέψει στο μπάσκετ και μάλιστα στο υψηλό επίπεδο όταν έρθει η ώρα!


«Πρώτη επίσκεψη στο γραφείο μετά από έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που δέχθηκε ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Μετά από όλα όσα πέρασε, η συνάντησή μας ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα. Όμως, το καλύτερο από όλα είναι ότι η συνάντηση ήταν γεμάτη πνεύμα, γέλιο, φιλοδοξία για επιστροφή στο γήπεδο στο υψηλότερο επίπεδο.

Σήμερα ο Μπορίσα έδειξε, όπως έκανε και στη Μανίλα, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, τη δύναμη του χαρακτήρα του και ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x