Ευρώπη

Η απάντηση του Ραζνάτοβιτς στον Βουγιόσεβιτς: «Δεν απειλούν τον Μίροτιτς από την ΟΚΚ Βελιγραδίου»

O Μίσκο Ραζνάτοβιτς πήρε πιο κυριολεκτικά απ' όσο θα έπρεπε το χιούμορ του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, και ξεκαθάρισε ότι οι απειλές που δέχεται ο Νίκολα Μίροτιτς δεν είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου.

Σάλος έχει γίνει με την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, που κοινοποίησε την απόφασή του να μην πάει στη Σερβία και την Παρτίζαν, λόγω απειλών που δεχόταν!

Ο ίδιος δεν ξεκαθάρισε ποτέ από που προέρχονται οι συγκεκριμένες απειλές, τόνισε όμως πως δεν ήταν υπεύθυνοι γι' αυτές οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ντάρκο Βουγίοσεβιτς, πρώην προπονητής της Παρτίζαν που στράφηκε κατά του Μίροτιτς, σχολίασε ειρωνικά πως αν δεν απειλούν οι «ερυθρόλευκοι» τον παίκτη, τότε σίγουρα αυτή που το κάνει είναι η ΟΚΚ Βελιγραδίου, άλλη ομάδα της σέρβικης πρωτεύουσας.

Παρόλα αυτά, το χιουμοριστικό σχόλειο του Βουγίοσεβιτς πήρε διαστάσεις, με τον γνωστό ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς να σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως η ΟΚΚ Βελιγραδίου δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία με τον παίκτη.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές σχέσεις που έχω με τους ανθρώπους της διοίκησης της τροπαιούχου ΟΚΚ Βελιγραδίου, κατόπιν αιτήματος των οποίων δημοσιεύω αυτό το tweet, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω το κοινό ότι κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει, πολλώ δε μάλλον απειλήσει, τον Νίκολα Μίροτιτς», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x