Ευρώπη

Πιθανός αντικαταστάτης του Μίγιοβιτς στην Μπουντούτσνοστ ο Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πέταρ Μίγιοβιτς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της Μπουντούτσνοστ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μπουντούτσνοστ, καθώς ο Πέταρ Μίγιοβιτς υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από σέρβικα δημοσιεύματα, ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος. Ο Σέρβος τεχνικός είχε προταθεί και το καλοκαίρι στην Μπουντούτσνοστ, ωστόσο υπάρχει φημολογία πως η συμφωνία μαζί του δεν έγινε αποδεκτή από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Ράντονιτς ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, αφού έκατσε στον πάγκο από το 2005 έως το 2013. Έχει μακράν τη μεγαλύτερη θητεία από όλους τους προπονητές που έχουν κάτσει ποτέ στον πάγκο της ομάδας από την Ποντγκόριτσα.

Η Μπουντούτσνοστ μετρά πλέον δύο νίκες σε έξι αγώνες στο Eurocup, σε αντίθεση με την Αδριατική Λίγκα, όπου έχει ρεκόρ 5-1 και μόλις την Κυριακή έχασε για πρώτη φορά, από τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η εικόνα της ομάδας δεν είναι πειστική και αποκορύφωμα ήταν η ήττα από τον Άρη, σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με +16 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος κατέρρευσαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x