Ευρώπη

Πρόεδρος σλοβενικής ομοσπονδίας: «Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Ντόντσιτς-Ο μόνος όρος που έβαλε»

Σίγουροι εξ αρχής για τη συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ ήταν οι Σλοβένοι.

Ουδέποτε αμφέβαλε για τη συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) ο πρόεδρος της σλοβενικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ματέι Έργιαβετς. Μολονότι μόλις πριν μια εβδομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ, ο 25χρονος γκαρντ ήταν αποφασισμένος εξ αρχής να μη λείψει ούτε φέτος από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

«Δεν χρειάστηκε να πείσουμε τον Λούκα. Είχαμε συμφωνήσει πριν τη συμμετοχή του στους τελικούς του ΝΒΑ. Μετά τους τελικούς της Δύσης, είχε πει στον πατέρα του και σε μένα πως παρά τη συμμετοχή του στους τελικούς, θα παίξει με την εθνική ομάδα. Η μόνη προϋπόθεση ήταν να είναι υγιής και προφανώς για να έρθει είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε τον μοναδικό… όρο που έχει θέσει ο σταρ των Μάβερικς όλα αυτά τα χρόνια για να παίζει στη Σλοβενία. «Το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να βάλουμε ένα τραπεζάκι για χαρτιά στο πούλμαν της ομάδας. Ήταν κάτι που ήθελε και το κάναμε πριν το Ευρωμπάσκετ του 2022», είπε.

Υπενθυμίζεται πως από χθες ο Ντόντσιτς ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Σλοβενίας, αλλά δεν αναμένεται να παίξει στο αποψινό φιλικό με την Λιθουανία στη Λιουμπλιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x