Ευρώπη

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας κατά Μπανκέρο: «Μας κορόιδεψε!»

Ο Τζάνι Πετρούτσι έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά του Πάολο Μπανκέρο, που προτίμησε να παίξει με τις ΗΠΑ και όχι με την Ιταλία.

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι, προκάλεσε η απόφαση του Πάολο Μπανκέρο να αγωνιστεί με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι τη χώρα καταγωγής του πατέρα του.

«Είναι σεβαστή η απόφασή του, αλλά θα μπορούσε να μας ενημερώσει και όχι να το μάθουμε από τα ΜΜΕ. Τις τελευταίες μέρες ήταν στο Μιλάνο και παρότι είχαμε συμφωνήσει με τους ατζέντηδές του, απέφυγε να συναντηθεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζανμάρκο Ποτζέκο», τόνισε στην Gazzetta dello Sport.

«Είναι βαρύ να μιλήσουμε για προδοσία, ειδικά σε κάτι που αφορά στο μπάσκετ. Τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν και προσωπικά το έχω συνηθίσει. Όμως μας κορόιδεψε, είχαμε ετοιμάσει κάποια πράγματα και τώρα θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτή την απογοήτευση σε θετική ενέργεια», πρόσθεσε.

Ο Μπανκέρο, νούμερο 1 στο ντραφτ του 2022, αναδείχθηκε ρούκι της σεζόν στο ΝΒΑ έχοντας 20 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 33,8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x