Ευρώπη

Πιθανή η αντικατάσταση του Ποτσέκο - Θέλει μόνιμο προπονητή η Ιταλία

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο μένει προς το παρόν στον πάγκο της Ιταλίας, ωστόσο οι «ατζούρι» ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά για την αντικατάστασή του, καθώς μακροπρόθεσμα θέλουν κάποιον πλήρως αφοσιωμένο.

Στην Ευρωλίγκα θα δοκιμαστεί ο Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες τη Βιλερμπάν, μετά την απόλυση του Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο Ιταλός τεχνικός θα δουλέψει παράλληλα στον πάγκο της γαλλικής ομάδας αλλά και της εθνικής Ιταλίας, αν και φαίνεται πως η θέση του στην τελευταία κάθε άλλο παρά... εξασφαλισμένη είναι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιταλική «La Stampa», η ιταλική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης είναι πιθανό να ψάξει αντικαταστάτη για τον Ποτσέκο, καθώς θέλει κάποιον μόνιμο προπονητή, αφοσιωμένο στην εθνική ομάδα, χωρίς τους περισπασμούς ενός συλλόγου.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ο 51χρονος να μείνει στον πάγκο των «ατζούρι» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αν φυσικά η Ιταλία εξασφαλίσει μία θέση σε αυτούς μέσω του προολυμπιακού τουρνουά. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να αναζητηθεί αντικαταστάτης, με ονόματα που ακούγονται ήδη αυτά του Σέρτζιο Σκαριόλο, του οποίου το συμβόλαιο με την Ισπανία λήγει σε δέκα μήνες, αλλά και του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x