Ευρώπη

Πονίτκα: «Στις προπονήσεις παίζω πλέι μέικερ - Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε σε σέρβικο Μέσο για τον νέο ρόλο που έχει στην Παρτίζαν, όπου μέχρι στιγμής δοκιμάζεται και στη θέση «1» από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μπορεί ο περσινός Παναθηναϊκός να απέτυχε σε όλα τα μέτωπα, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι παίκτες που... διεσώθησαν λόγω της καλής απόδοσής τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ματέους Πονίτκα, που έδειξε το πολύπλευρο ταλέντο του, με αποτέλεσμα μετά το τέλος της σεζόν να κερδίσει μία θέση στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μιλώντας στο «MozzartSport», ο Πολωνός φόργουορντ αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που έχει στο σύστημα των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας πως περνά αρκετά λεπτά στη θέση «1». Μάλιστα, δήλωσε πως είναι μία θέση την οποία μπορεί να διαχειριστεί, αν του το ζητήσει ο «Ζοτς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου ως πλέι μέικερ. Έχω ήδη παίξει σε αυτή τη θέση στις προπονήσεις μας. Πολλοί από εμάς μπορούν να πασάρουν την μπάλα και να αρχίσουν μία επίθεση. Σίγουρα, είμαι και εγώ σε θέση να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το κομμάτι, όπως και στην άμυνα. Διαθέτουμε εξαιρετικούς σκόρερ και θέλω να τους βοηθήσω, αλλά νομίζω πως ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός.

Μπορώ να αγωνιστώ από τη θέση "1" έως τη θέση "3" χωρίς πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Oμπράντοβιτς, θα παίξω σε όποια θέση με βάλει. Το πλεονέκτημα της Παρτιζάν είναι πως έχει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε παραπάνω από μία θέσεις. Αυτό μας δίνει ποικιλία στο παιχνίδι μας και πολλές λύσεις, ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση πάνω στο παρκέ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x