Ευρώπη

Πονίτκα: «Ο Ομπράντοβιτς επιζητά την τελειότητα και είναι δύσκολο να το καταφέρεις»

Ο Ματέους Πονίτκα εξέφρασε το… παράπονό του από τη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν.

Η χρονιά στην Παρτίζαν δεν κύλησε όπως ήλπιζε ο Ματέους Πονίτκα και ο Πολωνός γκαρντ μιλώντας στην Mozzart Sport εξέφρασε το παράπονό του από τη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον κόουτς, ήμουν ειλικρινής μαζί του. Εκείνος έχει τη δική του εκδοχή και τη σέβομαι. Είναι ένας φανταστικός προπονητής και το έχει αποδείξει. Επιζητά την τελειότητα και αυτό είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Ειδικά με παίκτες που έχουν μια πιο μοντέρνα νοοτροπία. Είναι δύσκολο να αφομοιώσεις όσα θέλει ο Ζέλικο. Θέλει να παίζει η ομάδα του σωστά, σαν σύνολο, τέλεια, αλλά κάποια πράγματα είναι δύσκολα. Μπορεί πριν 15-20 χρόνια να ήταν πιο εύκολο. Είναι τελειομανής και εστιάζει στη λεπτομέρεια, γι’ αυτό έχει πάρει τους τίτλους που έχει πάρει», σημείωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

«Για μένα δεν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, υπήρχαν μόνο… κάτω. Δεν είναι ανάγκη να λέμε ψέματα, δεν ήταν μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα, δεν προσαρμόστηκα και δεν πρόσφερα όπως ήθελα. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, αλλά ο τραυματισμός που είχα στον ώμο πριν την έναρξη της σεζόν με έβγαλε εκτός ρυθμού. Πονούσα για πολύ καιρό και μόνο κάποια στιγμή τον Μάρτιο μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον ώμο μου χωρίς να πονάω», πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον του; «Είμαι κοντά σε συμφωνία με μια ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη ποια είναι. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί θέλω την ευκαιρία να παίξω και πάλι στο υψηλό επίπεδο και να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου, που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Είχα συμβόλαιο, αλλά συζητήσαμε και αποφασίσαμε πως το καλύτερο θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x