Ευρώπη

Πέσιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω την απουσία του Μίτσιτς - Είχε εισιτήριο για να έρθει στην εθνική»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θέλησε να σχολιάσει την επιλογή της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Βασίλιε Μίτσιτς να ενταχθεί στη Σερβία για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε μία άκρως κομβική αναμέτρηση η Σερβία υποδέχεται την Τουρκία (4/11) για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μην έχει στα πλάνα του τόσο τον Βασίλιε Μίτσιτς όσο και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός καλέστηκε να σχολιάσει την απώλεια του περσινού MVP της διοργάνωσης έπειτα από απόφαση της Αναντολού Εφές, ρίχνοντας αιχμές στην κίνηση της τουρκικής ομάδας.

«Δεν θέλω να βάλω σε πρώτο πλάνο το ζήτημα που προέκυψε με τον Βάσα. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για να έλθει, είχε εισιτήριο αλλά η απόφαση της Εφές είναι αυτή. Δεν θα το σχολίαζα, δεν έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες. Το σκεπτικό της Εφές είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που επίσης δεν θέλω να σχολιάσω», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x