Ευρώπη

Η Παρτιζάν προειδοποιεί τους φιλάθλους της για προβοκάτσια στο Game 5 με τον Ερυθρό Αστέρα!

Με ανακοίνωσή της, η Παρτιζάν προειδοποιεί τους οπαδούς της που θα βρεθούν στην «Stark Arena» για το Game 5 των τελικών με τον Ερυθρό Αστέρα, να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, φοβούμενοι προβοκάτσια.

Σε λίγες ώρες από τώρα, η Παρτιζάν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (22/06, 21:00) για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, το οποίο και θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν!

Και ενώ οι άνθρωποι της Παρτιζάν δουλεύουν... πυρετωδώς ώστε τα πάντα να εξελιχθούν ομαλά, με τους φίλους του συλλόγου να αναμένεται να γεμίσουν από άκρη σ' άκρη την «Stark Arena» κάνοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης στην ABA League, υπάρχουν φήμες για προβοκάτσια από οπαδούς που σκοπεύουν να κάνουν επεισόδια.

Για αυτό τον λόγο, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους φιλάθλους, καλώντας τους να δείξουν κόσμια συμπεριφορά, υποστηρίζοντας την ομάδα μόνο με τη φωνή και τα χειροκροτήματά τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτιζάν:

«Φήμες λένε ότι θα έρθει κόσμος στο γήπεδο με σκοπό να κάνει επεισόδια! Αν το παρατηρήσετε κάντε ό,τι μπορείτε για να μην συμβούν τέτοια περιστατικά.
Ζητάμε από όλους τους φιλάθλους να επευφημήσουν την ομάδα τους απόψε με τον δικό μας τρόπο. Καρδιά, χέρια και φωνή! Δεν υπάρχει το παραμικρό όριο ανοχής και το μικρότερο περιστατικό, όπως ρίψεις αντικειμένων θα τιμωρηθούν, καθώς οι κάμερες της Stark Arena θα παρακολουθούν τα πάντα.

Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε το ίδιο. Δείξτε ότι σας οδηγεί η αγάπη και όχι ο θυμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x