Ευρώπη

Αποπλήρωσε πάνω από 3,7 εκατ. ευρώ σε οφειλές στην εφορία η Παρτίζαν!

Ένα ποσό ύψους πάνω από 3,7 εκατ. ευρώ αποπλήρωσε στην εφορία η Παρτίζαν και το υπόλοιπο χρέος θα διευθετηθεί το προσεχές διάστημα.

Μία σημαντική οικονομική ανακούφιση για την Παρτίζαν.

Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της ομάδας μπάσκετ, Όστογια Μιχάιλοβιτς, την Τρίτη (12/9) οι «ασπρόμαυροι» κατέβαλαν στην εφορία οφειλές ύψους 3,74 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για χρέος που δημιουργήθηκε από παλαιότερες διοικήσεις, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη ένα μέρος του χρέους (εκτιμάται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ), που θα αποπληρωθεί μέσα στο προσεχές διάστημα.

Η δήλωση του Όστογια Μιχάιλοβιτς:

«Σήμερα πληρώσαμε στην εφορία, για χρέος που δημιουργήθηκε από παλαιότερες διοίκησης, ένα ποσό ύψους 437.600.000 δηναρίων, δηλαδή, περίπου 3,74 εκατ. ευρώ. Το υπόλοιπο χρέος θα διευθετηθεί το προσεχές διάστημα. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση της εφορίας για την υπομονή της. Προς το παρόν δεν πρόκειται να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά θα μάθετε περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x