Ευρώπη

«Κοντά σε Λαπροβίτολα η Παρτίζαν»

Σύμφωνα με σέρβικο μέσο, η Παρτίζαν είναι κοντά στην απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται στη Βαρκελώνη ώστε να πείσει τον παίκτη!

Πολύ κοντά σε μία ακόμα εντυπωσιακή κίνηση είναι η Παρτίζαν!

Σύμφωνα με το σέρβικο «B92», οι «ασπρόμαυροι» είναι κοντά στην απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο μεταδίδει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ώστε να κλείσει οριστικά την υπόθεση.

Το καλοκαίρι, η Παρτιζάν φέρεται να εξέτασε αρκετές επιλογές στη θέση του πλέι μέικερ, κυρίως τους Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη και Ραούλ Νέτο. Όταν όλες οι υποθέσεις αυτές κατέρρευσαν, ο Λαπροβιτόλα αναδείχθηκε ως παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του «Ζοτς».

Ο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στην Καταλονία με τον επί χρόνια συνεργάτη του Χοσέπ Μαρία Ισκιέρδα, έτσι ώστε να παρουσιάσει τα σχέδιά του στον Αργεντινό. Σε περίπτωση που ο τελευταίος αποδεχτεί την πρόταση, θα χρειαστεί συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν για αποζημίωση, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται από συμβόλαιο. με τους Καταλανούς.

Την περασμένη σεζόν, ο Λαπροβιτόλα ήταν ο βασικός πλέι μέικερ των «μπλαουγκράνα», με τους οποία κατέκτησε το ισπανικό πρωτάθλημα και έφτασε στο Final Four της Euroleague.

Στην ACB έπαιξε κατά μέσο όρο 23 λεπτά και σημείωσε 12,4 πόντους και 3,8 ασίστ. Στην Ευρωλίγκα πέρασε κατά μέσο όρο 24 λεπτά στο γήπεδο μετρώντας 10,4 πόντους και 4,6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x