Ευρώπη

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Παρτίζαν ο Καμπόκλο

Την πρώτη του… γεύση από την Παρτίζαν θα πάρει ο Μπρούνο Καμπόκλο, καθώς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με την Ιγκοκέα, για την Αδριατική λίγκα.

Τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της Παρτίζαν θα πάρει ο Μπρούνο Καμπόκλο.

Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα του Βελιγραδίου πριν από μερικές ημέρες, αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιγκοκέα (12/11), για την Αδριατική λίγκα.

«Είχαμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για το ματς. περιμένουμε τους φίλους μας της Ιγκοκέα με μεγάλο σεβασμό και την επιθυμία να συνεχίσουμε να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής στην Αδριατική λίγκα. Ο Μπρούνο Καμπόκλο έχει κάνει μερικές προπονήσεις και θα είναι με την ομάδα», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η απόκτηση του Καμπόκλο για την Παρτίζαν ήταν ένα μεγάλο σίριαλ, το οποίο αναμένεται να έχει και συνέχεια. Το φετινό καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος υπέγραψε στη Βενέτσια, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε στην Ιταλία. Μάλιστα, μονομερώς έλυσε το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στους «ασπρόμαυρους», με αποτέλεσμα η ομάδα της Βενετίας να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x