Ευρώπη

Πέρασε το εμπόδιο της Ιγκοκέα και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ η Παρτίζαν!

Στον τελικό του Σούπερ Καπ της Αδριατικής Λίγκας προκρίθηκε η Παρτίζαν, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να επικρατεί πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 91-84 της Ιγκοκέα.

Έτοιμη να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλος της φετινής σεζόν είναι η Παρτίζαν, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ της Αδριατικής Λίγκας, μετά και την άνετη νίκη της επί της Ιγκοκέα με 91-84!

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον σύλλογο από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, κυριαρχώντας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο και φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +25 (64-39) στα μέσα της τρίτης περιόδου! Μια χαλάρωση των Σέρβων στο φινάλε, επέτρεψε στους τυπικά φιλοξενούμενους να μειώσουν την έκταση της ήττας.




Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σμάιλαγκιτς με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ακολούθησαν και οι Κέβιν Πάντερ (13π., 3ασ.), Καμίνσκι (12π., 4ρ.) και Ντόζιερ (11π., 3ρ.).

Στον τελικό του Σούπερ Καπ, η Παρτίζαν θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Μπουντούτσνοστ - Στουντένσκι.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 51-31, 80-60, 91-84.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x