Ευρώπη

Φαβορί για τον Βιλντόσα η Παρτίζαν!

Σημαντικό προβάδισμα για την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, φέρεται να έχει η Παρτίζαν!

Έτοιμος να επιστρέψει στο Βελιγράδι είναι ο Λούκα Βιλντόσα!

Ο Αργεντινός γκαρντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ωστόσο, στο διάστημα που φόρεσε τα πράσινα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι αναμένεται να αποχωρήσει.

Όπως αποκάλυψε το «Sportklub», το φαβορί για να αποκτήσει τον Βιλντόσα αυτή την στιγμή είναι η Παρτίζαν! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντινού, ο οποίος εφόσον ολοκληρωθεί το deal θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Σερβίας, μετά το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2022/23.

Στον Παναθηναϊκό ο Βιλντόσα δεν κατάφερε να κερδίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας 27 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ενισχυθεί ήδη σημαντικά στην περιφέρεια, αφού έχει αποκτήσει τους Ίφε Λούντμπεργκ, Φρανκ Ντιλικινά και Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x