Ευρώπη

Πάρκερ: «Οι GM του NBA γνωρίζουν πως ο Γουενμπανιάμα θα είναι το Νο1 του ντραφτ»

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε για το λαμπρό μέλλον του Βίκτορ Γουενμπανιάμα στο NBA.

Στην Αμερική και στο Summer League βρίσκεται ο Τόνι Πάρκερ για να παρακολουθήσει τους νεαρούς αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο του. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Βίκτορ Γουενμπανιάμα και τη σπουδαία καριέρα που τον περιμένει.

Εξάλλου, τον γνωρίζει όσο λίγοι, καθώς αγωνιζόταν στην Βιλερμπάν τη περασμένη χρόνια, με το καλοκαίρι να αποφασίζει πως καλύτερο για το μέλλον του είναι να μετακομίσει στη Μετροπόλιταν.

«Είναι ένα υπέροχο παιδί και πολύ ταλαντούχος. Είναι δύσκολο να ξέρεις από τώρα πόσο ψηλά θα φτάσει. Αυτό είναι το καλύτερο στην περίπτωσή του και νομίζω πως κάθε GM του NBA πιστεύει ότι θα γίνει το Νο1 του draft. Δεν έχει ταβάνι, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Παράλληλα τόνισε τα προσόντα που τον καθιστούν ξεχωριστό και μοναδικό ανάμεσα σε πολλούς άλλους ταλαντούχους αθλητές, αλλά συνάμα και τη ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθει στις πιέσεις του αθλητισμού.

«Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κανέναν, είναι μοναδικός. Μπορεί να τρέξει σαν γκαρντ το γήπεδο, να σουτάρει σαν γκαρντ παρά το ύψος του, ενώ έχει απίστευτο άνοιγμα χεριών. Θέλει να κερδίζει και είναι πολύ δυνατός πνευματικά, αυτό είναι και το καλύτερο από όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x