Ευρώπη

Καταγγελία της Παρί για ρατσιστική επίθεση από φιλάθλους της Μπανταλόνα

Για ρατσιστική επίθεση εις βάρος αρκετών παικτών της έκανε λόγο η Παρί, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Μπανταλόνα για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Το βράδυ της Τρίτης (14/11), η Παρί έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Ισπανία, επικρατώντας της Μπανταλόνα στην παράταση με σκορ 101-94 για την 7η αγωνιστική του EuroCup, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 7-0!

Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από θλιβερά περιστατικά κατά το τέλος του ματς, αφού, πολλοί παίκτες της γαλλικής ομάδας κατήγγειλαν πως δέχθηκαν ρατσιστική επίθεση από φιλάθλους των γηπεδούχων.

Μάλιστα, ο 21χρονος γκαρντ, Ναντίρ Χαϊφί, ξέσπασε για τα όσα ρατσιστικά συνθήματα ακούστηκαν εις βάρος του, αναφέροντας στα social media πως μερίδα Ισπανών φιλάθλων του έκαναν ήχους πιθήκων, τονίζοντας πως κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυναντήσει στην καριέρα του.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, η Παρί έχει προβεί σε επίσημη καταγγελία στη διοργανώτρια αρχή, η οποία και αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, στην χώρα της Ιβηρικής έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων σε γήπεδα από οπαδούς, με πιο πρόσφατο εκείνο του Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x