Ευρώπη

Μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Μια ακόμα νίκη θέλει να πετύχει στο EuroCup ο Παναθηναϊκός, με τις «πράσινες» να υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (9/11, 20:30).

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δίνει τη δική του ευρωπαϊκή «μάχη» στο EuroCup κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (9/11, 20:30).

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού», Κατερίνα Σωτηρίου ανέφερε: «Άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την πρώτη φάση, αυτή τη φορά στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο που καθαυτό με την αίγλη και την μπασκετική ιστορία, παράλληλα με την διέλευση του κόσμου θα βοηθήσει στα μέγιστα στην προσπάθεια μας. Ο αντίπαλος στα μέτρα μας. Εμείς όπως σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές, με διάθεση και συγκέντρωση να πανηγυρίσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη για το Σύλλογο.

Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Κάθε αγώνας για εμάς έχει στόχο την επίτευξη της νίκης και ταυτόχρονα τη βελτίωση των αδυναμιών μας ώστε να γινόμαστε καλύτερες διεκδικώντας περισσότερα πράγματα. Ελπίζω ο κόσμος να πλαισιώσει την προσπάθειά μας την Τετάρτη όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».


Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο Mini Pass για τους αγώνες του EuroCup, το οποίο περιλαμβάνει και τους τρεις εντός έδρας αγώνες του μπάσκετ γυναικών και κοστίζει 25 ευρώ.

Το πρόγραμμα των αγώνων που περιλαμβάνει το Mini Pass:

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ερυθρός Αστέρας (9/11, 20:30, ΟΑΚΑ)
Παναθηναϊκός Α.Ο. – Λούμπλιν (16/11, 20:00, ΟΑΚΑ)
Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ραμάτ Χασαρόν (6/12, 20:30, ΟΑΚΑ)

Η είσοδος στο ΟΑΚΑ:

-Το εκδοτήριο στο Parking 5 θα λειτουργεί από τις 19:00.
-Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:15.
-Οι κάτοχοι Green Pass και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα εισέρχονται από τη θύρα 3 με το σκανάρισμα της κάρτας ή του εισιτηρίου τους στην είσοδο.
-Οι κάτοχοι VIP Pass θα εισέρχονται από τη θύρα VIP με το σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x