Ευρώπη

Λάσο: «Αν ανησυχούσε τόσο η Ρεάλ για μένα, ας μου έδινε στοιχεία ότι με έδιωξε για ιατρικούς λόγους»

Ο Πάμπλο Λάσο άδειασε τη Ρεάλ για την απόφασή της να τον απολύσει επικαλούμενη ιατρικούς λόγους. Τι είπε για το μέλλον του.

Για πρώτη φορά μετά την απόλυσή του από τη Ρεάλ, ο Πάμπλο Λάσο έσπασε τη σιωπή του και άδειασε τη διοίκηση των Μαδριλένων που απέδωσε την απόλυσή του σε ιατρικούς λόγους μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε λίγες μέρες μετά το Final 4.

«Είμαι μια χαρά, η καρδιά μου είναι σε άριστη κατάσταση. Ήταν ένα μικρό έμφραγμα. Είμαι ευγνώμων στη Ρεάλ για όσα ζήσαμε μαζί για 11 χρόνια. Όταν μου είπαν πως δεν θα είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας, συμφωνήσαμε να φύγω. Το αν με απέλυσαν για ιατρικούς λόγους, είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει η ίδια η Ρεάλ. Αν ανησυχούσαν τόσο για μένα, θα εκτιμούσα να μου έδιναν τις πληροφορίες πάνω στις οποίες βάσισαν την απόφασή τους. Εγώ έχω λάβει διαγνώσεις από γιατρούς και ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Δεν ξέρω αν είναι προδοσία οι διαφορετικές διαγνώσεις, αλλά εγώ δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Είχαμε μια καλή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και φτάνοντας στον τελικό σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο. Όμως η Ρεάλ αποφασίζει και επέλεξε να μη συνεχίσω», τόνισε.

Πάντως δεν έδειξε η εξέλιξη αυτή να αλλάζει τα συναισθήματά του για την «βασίλισσα». «Η Ρεάλ είναι η ομάδα μου, η ζωή μου, το σπίτι μου. Αυτό δεν αλλάζει επειδή έφυγα. Αν πρόκειται κάποια μέρα να επιστρέψω; Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς», ανέφερε. Σχετικά με τις φήμες για κακές σχέσεις με τον γενικό διευθυντή Χουάν Κάρλος Σάντσεθ είπε: «Κανείς δεν έχει 100% καλές σχέσεις με το αφεντικό του. Κανένας! Πάντα κοιτάζεις τη δουλειά σου και εμείς κερδίσαμε τόσους τίτλους ανεξάρτητα από αυτό. Εγώ δεν έχω εχθρούς».

Τέλος για το αν σκοπεύει να εργαστεί άμεσα σε κάποιον σύλλογο είπε: «Δεν ψάχνω ομάδα για να προπονήσω. Φυσικά και θέλω να δουλέψω σε κάποια ομάδα, αλλά δεν θα αναλάβω οποιαδήποτε. Θα πρέπει να βρω ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσιάσει. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία αυτή. Η υγεία μου είναι πρώτη προτεραιότητα. Αν υπήρχε κίνδυνος, δεν θα ήθελα να εργαστώ και δεν θα με άφηνε η γυναίκα μου. Όμως είμαι καλά. Είχα ακόμη την άδεια των γιατρών για να προπονήσω τη Ρεάλ στα τελευταία ματς των τελικών, αλλά επέλεξα να μην το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x