Ευρώπη

Παντελάκης: «Σταματήσαμε το παιχνίδι της Ναμούρ στη ρακέτα»

Στην προσπάθεια των αθλητριών του Ολυμπιακού να σταματήσουν τη Βαντεργουόλ στάθηκε ο Γιώργος Παντελάκης μετά το θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» επί της Ναμούρ στην πρεμιέρα του Euro Cup γυναικών.

Ο τεχνικός των πρωταθλητριών Ελλάδος τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση στο πλάνο τους και από όσα είδε στον επιθετικό τομέα, δίνοντας το σύνθημα για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Είχαμε πει εξ αρχής να σταματήσουμε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα της Ναμούρ και τη δημιουργία της Βάντεργουόλ. Αυτά τα πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι παίκτριες ήταν πολύ συγκεντρωμένες στο πλάνο που είχαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για το πως σχεδιάσαμε το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση είχαμε πολλές φάσεις και αρκετές επιλογές, κρατάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα. Βελτιωνόμαστε και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και στη συνέχεια στην Ισπανία με τη Βαλένθια, που είναι και ο πρώτος μας "τελικός" ουσιαστικά για το Euro Cup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x