Ευρώπη

Ανακοίνωσε Μπαλτσερόφσκι για 2+1 χρόνια η Ουνικάχα Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτηση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι από τον Παναθηναϊκό για τις δύο επόμενες σεζόν, με οψιόν ανανέωσης και για μία ακόμη.

Οριστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και ανακοινώθηκε από την Ουνικάχα Μάλαγα για τα επόμενα 2+1 χρόνια, επιστρέφοντας στην Ισπανία μετά από μία σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Μάλιστα, τον 23χρονο ψηλό αποχαιρέτησε και ο επίσημος λογαριασμός της «πράσινης» ΠΑΕ με το εξής μήνυμα: «Μια σεζόν που θα θυμάσαι πραγματικά Όλεκ. Ευχαριστούμε που ήσουν μέρος αυτού του ταξιδιού! Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ο Μπαλτσερόφσκι δεν βρήκε ποτέ χρόνο στο ροτέισον του Εργκίν Αταμάν και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρούσε. Παρόλα αυτά, επειδή ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν σέντερ, ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να μην ενεργοποιηθεί το out στο συμβόλαιό του, έτσι ώστε η ομάδα να ήταν «καλυμμένη» για την προετοιμασία σε περίπτωση που δεν έβρισκε αυτό που έψαχνε ή καθυστερούσε.

Τελικά, ο back-up σέντερ του Ματίας Λεσόρ βρέθηκε στο πρόσωπο του Ομέρ Γιουρτσεβέν, επομένως ο Πολωνός ενημερώθηκε πως μπορούσε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάπως έτσι, ξαναμπήκε στο «κάδρο» η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία ήθελε από την αρχή του καλοκαιριού τον παίκτη και τελικά τον έκανε δικό της.

Ο 23χρονος ελπίζει σε μία νέα αρχή στην ACB, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Γκραν Κανάρια πριν πάει στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους», μέτρησε 5,5 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά ματς στην Ευρωλίγκα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x