Ευρώπη

Ερευνάται για ντόπινγκ ο Καρίμ Τζάλοου της Ουλμ

Ο Καρίμ Τζάλοου έχει «μπλέξει» με τη γερμανική αρχή κατά του ντόπινγκ, καθώς δεν έδωσε το «παρών» σε τρεις ελέγχους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Τζάλοου έχασε τρεις ελέγχους ντόπινγκ σε μια περίοδο 12 μηνών, κάτι που προκάλεσε την ανάγκη έρευνα. Η συνήθης ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσει ο παίκτης είναι δύο χρόνια αποκλεισμός. Μπορεί να μειωθεί το πολύ σε ποινή ενός έτους, σημειώνει η BILD.

Λόγω της εμπειρίας του παίζοντας για την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ο Τζάλοου ανήκει σε μια κατηγορία παικτών που πρέπει να αναφέρουν το πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην εξειδικευμένη εφαρμογή Adams (Anti-Doping Administration and Management System) ώστε οι αξιωματικοί ελέγχου αντιντόπινγκ να μπορούν να του κάνουν τεστ απροειδοποίητα ανά πάσα στιγμή.

Οι παίκτες πρέπει να παρέχουν ένα παράθυρο 60 λεπτών μεταξύ 6 π.μ. και 11 π.μ. κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για έλεγχο ντόπινγκ. Διακοπές, προπονήσεις, και παιχνίδια καταγράφονται επίσης στην εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Τζάλοου είτε απέτυχε να αναφέρει τις απαιτούμενες λεπτομέρειες είτε έχασε τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x