Ευρώπη

Με «σπασμένα φρένα» η Ρεάλ, πέρασε από την έδρα της Ομπραντόιρο

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το «γκάζι», η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την απίθανη πορεία της στη φετινή σεζόν, νικώντας με σκορ 85-74 μέσα στην έδρα της Ομπραντόιρο.

Δεν έκανε στάση ούτε στην έδρα της Ομπραντόιρο το... τρένο της Ρεάλ!

Οι Μαδριλένοι πέρασαν από τη Γαλικία με σκορ 85-74 και ανέβηκαν στο 13-1 στην ACB, ακριβώς ίδιο ρεκόρ με αυτό που κατέχουν στην Ευρωλίγκα, επιβεβαιώνοντας πως φέτος δεν έχουν, μέχρι στιγμής, αντίπαλο!

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να είναι ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν η διαφορά ήταν ακόμη χαμηλή και το ματς ανοιχτό (34-39). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η «βασίλισσα» ανέβασε στροφές και «καθάρισε» με μία εξαιρετική τρίτη περίοδο την υπόθεση νίκη, κάνοντας και συντήρηση ενόψει της «διαβολοβδομάδας» με Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους σε μόλις 19 λεπτά ήταν ο Τζάναν Μούσα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα έκανε ο Μάριο Χεζόνια. 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 τάπα σημείωσε ο Έντι Ταβάρες. Για τους ηττημένους, που έμειναν στο 5-9 και είναι 13οι, ξεχώρισε με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ο Τρες Τινκλ.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 34-39, 48-62, 74-85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x