Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Ένας GM ομάδας του ΝΒΑ ζήτησε να περάσω από συνέντευξη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι όταν κάποια ομάδα το ΝΒΑ ενδιαφέρθηκε για να συνεργαστεί μαζί του, του ζήτησε να περάσει από συνέντευξη.

Κι όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έπρεπε να περάσει από συνέντευξη για να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι μιας ομάδας από το ΝΒΑ ότι έχει το βιογραφικό και ενδεχομένως και τις ικανότητες για να μπορέσει να δουλέψει σε αυτή.

Αυτό αποκάλυψε ο Σέρβος τεχνικός των εννέα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην οποία -μεταξύ άλλων- απάντησε και σε ερώτηση εάν κάποια στιγμή ο ενδιαφέρθηκε ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να συνεργαστεί μαζί του.

«Δεν μου έγινε ποτέ συγκεκριμένη προσφορά από το αμερικάνικο πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή ένας general manager του ΝΒΑ μου ζήτησε να περάσω από συνέντευξη. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε. Εγώ ήξερα ότι συνέντευξη παίρνουν οι δημοσιογράφοι», ήταν τα λόγια του Ζοτς ο οποίος στη συνέχεια θυμήθηκε όταν είχε βρεθεί για ένα διάστημα, περίπου ενός μήνα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

«Παρακολούθησα το πρόγραμμά τους, τον τρόπο που δουλεύουν και τις προπονήσεις τους. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχω αντιγράψει αρκετά πράγματα από τον τρόπο που δουλεύουν εκεί. Όπως και αυτοί έχουν κάνει το ίδιο μελετώντας το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εκεί είδα πως προπονούνται το πρωί. Από τις 11 μέχρι τη μία το μεσημέρι. Τότε σκεφτόμουν "μα γιατί προπονούνται τέτοια ώρα", αλλά τελικά κατάλαβα ότι... βολεύει. Και τους παίκτες, αλλά και εμάς τους προπονητές», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x