Ευρώπη

Πρώην πρόεδρος Φενέρ: «Θυμάμαι όταν ο Ομπράντοβιτς παραιτήθηκε»

Μία άγνωστη ιστορία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του, θυμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ.

Για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ο Αζίζ Γιλντιρίμ, με τον πρώην πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε να αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία μαζί του.

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» του τουρκικού συλλόγου ανέφερε ότι τη σεζόν 2016/17 ο Ζοτς είχε υποβάλει την παραίτησή του, έπειτα από μία βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια. Τότε, οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει 86-52 της Φενέρ, με την εικόνα της να κάνει έξαλλο τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήθελε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιλντιρίμ ακολούθησε ένα ραντεβού μεταξύ τους και ο Ζοτς όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τη Φενέρμπαχτσε; Κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο τέλος.

Αναλυτικά η ιστορία που θυμήθηκε ο Αζίζ Γιλντιρίμ:

«Θυμάμαι στην Ισπανία είχαμε χάσει με σχεδόν 35 πόντους διαφοράς. Τότε, ο Ομπράντοβιτς τσακώθηκε με τους παίκτες και αποφάσισε να αποσυρθεί. Με πήρε τότε άνθρωπος της ομάδας και μου μετέφερε την παραίτησή του. Την επόμενη ημέρα επέστρεψε η αποστολή. Του τηλεφώνησα και του έδωσα ραντεβού στο ξενοδοχείο. Του είπα: “Γιατί είσαι νευριασμένος;” και μου λέει: “Οι παίκτες πληρώνονται και δεν παίζουν. Πώς θα κοιτάξω στα μάτια μετά εγώ;”. Τότε, του είπα: “Μην στεναχωριέσαι, δεν σε φέραμε εδώ για μία ημέρα ή για έναν χρόνο. Κάλεσε τον μάνατζέρ σου και ας ανανεώσουμε το συμβόλαιό σου για ακόμη τρία χρόνια, μετά πήγαινε για ύπνο”.

Την επόμενη ημέρα ήρθε το συμβόλαιο και το υπογράψαμε. Η υπογραφή μπήκε σε πέντε λεπτά. Μετά μιλούσαμε μέχρι τις 4:00-5:00 το πρωί. Είχαμε διαφορετική σχέση, αλλά είμαστε φίλοι. Ακόμη μιλάμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x