Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Δεν ήταν όλα ειλικρινή στην αποχώρηση Μαντάρ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέταξε τα βέλη του στον Γιαμ Μαντάρ, για την αποχώρησή του για τη Φενέρμπαχτσε.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον τρόπο που ο Γιαμ Μαντάρ αποχώρησε από την Παρτιζάν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε αιχμές τόσο για τον χειρισμό του Ισραηλινού γκαρντ, όσο και για όσους… κρύβονταν πίσω από τη μετακίνηση που προκάλεσε «διπλωματικό» επεισόδιο μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και ρήξη με τον ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

«Οι παίκτες που έφυγαν αυτό το καλοκαίρι μάς είπαν ξεκάθαρα τους λόγους. Ο Λεσόρ είπε ότι δεν μπορούσαμε να του προσφέρουμε τα χρήματα που του έδιναν άλλες ομάδες. Αυτό είναι θεμιτό. Ο Έξουμ είπε πως ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και του ευχήθηκα καλή τύχη. Ο Παπαπέτρου δέχτηκε μια τέλεια προσφορά για να επιστρέψει στη χώρα του και είπε πως αυτό ήταν η επιθυμία του. Κι αυτό είναι θεμιτό. Με τον Μαντάρ όμως δεν ήταν όλα ειλικρινή», τόνισε ο προπονητής της Παρτιζάν και πρόσθεσε:

«Ήρθε από το Τελ Αβίβ για να μιλήσουμε. Μιλήσαμε για τα πλάνα του για περίπου δύο ώρες σε ένα καφέ δίπλα από το σπίτι μου. Σε κάθε ευκαιρία ανέφερε τις φιλοδοξίες του, την εκτίμηση και την πρόοδο που έκανε στην Παρτιζάν. Λίγο αργότερα, με πήρε και μου μίλησε για λεφτά. Μου είπε πως δεν ήταν χαρούμενος με το συμβόλαιό του. Όταν του είπα πως δεν μιλήσαμε γι’ αυτό στην πρώτη μας συνάντηση, μου είπε πως πρόσφατα αντιλήφθηκε πως τα χρήματα που έπαιρνε δεν ήταν αρκετά. Του εξήγησα πως παρά την εξέλιξή του δεν ήθελα να το ξεχωρίσω από τους άλλους παίκτες. Του είπα ότι τον πήραμε ενώ ήταν άγνωστος και είχαμε ένα πλάνο στο οποίο ο ίδιος είχε σημαντικό ρόλο. Όταν κατάλαβα πως δεν έχω άλλα να πω, τον παρέπεμψα στον Ζόραν Σάβιτς και… τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x