Ευρώπη

Σερβικά ΜΜΕ για Νάναλι: «Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη στη φυσούνα και απειλούσε δημοσιογράφους»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzartsport», ο Νάναλι είχε ιστορικό βίαιων συμπεριφορών κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Παρτίζαν, ενώ είχε χτυπήσει και τον Λαρεντζάκη σε ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο... κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Τζέιμς Νάναλι, με τα σερβικά Μέσα να μπαίνουν στο «γαϊτανάκι» των βολών και των αποκαλύψεων!

Η αρχή έγινε χθες, όταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του 34χρονου φόργουορντ από την ομάδα, αφήνοντας αιχμές για πειθαρχικά παραπτώματα και για την εν γένει συμπεριφορά του.

Η... απάντηση του Αμερικανού άσου δεν άργησε να έρθει, καθώς, με μήνυμά του στα social media κατηγόρησε ανοικτά τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου πως εδώ και δύο χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα δεν είχε πάρει ποτέ τα χρήματα στην ώρα τους!

Και κάπου εδώ έρχεται να προστεθεί και η «mozzartsport» σε αυτό τον... πόλεμο ανακοινώσεων και αποκαλύψεων! Σύμφωνα λοιπόν με το σερβικό Μέσο, που επικαλείται πηγές εντός της ομάδας, ο Νάναλι είχε ιστορικό βίαιων συμπεριφορών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός φόργουορντ χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της «Stark Arena» στο ημίχρονο της περσινής αναμέτρησης της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι!


Πέρα από αυτό, μετά το Game 5 των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2022/23, ο ίδιος ο παίκτης απείλησε δημοσιογράφους, λέγοντάς τους πως θα τους σπάσει τα κινητά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x