Ευρώπη

Έτοιμος για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας γυναικών ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας ρίχνεται την Τρίτη η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας στη Σερβία τη Σέπσι στις 22:00 στην πρεμιέρα των προκριματικών της διοργάνωσης.

Μετά τη Σέπσι την Τρίτη, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Πέμπτη την ίδια ώρα τον Ερυθρό Αστέρα για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Βελιγράδι το βράδυ της Δευτέρας.

Μάρτιν Ζίμπαρτς: «Είμαστε στο αρχικό στάδιο της σεζόν. Είναι νωρίς, όμως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δύο παιχνίδια κρίνουν την πορεία της σεζόν. Η Σέπσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πέντε ξένες με ηγετικό ρόλο στις εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και της Δανίας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας στο μέγιστο και θα προσπαθήσουμε με τρόπο να κρύψουμε τα αδύνατα σημεία μας, ώστε να κερδίσουμε την πρώτη μάχη».

Ντίγκνα Στραουτμάνε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάμε στην Ευρώπη, παίζουμε με την Σέπσι την Τρίτη. Δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες να παίξουμε κόντρα στην αντίπαλη ομάδα. Θα είναι, σίγουρα, ένα υπέροχο παιχνίδι για τον φίλαθλο κόσμο, καθώς και οι δύο ομάδες είμαστε δυνατές και θα είναι ένας αγώνας με πολύ ανταγωνισμό. Ανυπομονώ να φορέσω τα ερυθρόλευκα, να παίξω καλό μπάσκετ και να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x