Ευρώπη

Αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Φενέρ ο Ντόρσεϊ!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ χτύπησε στο πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την Μπούρσασπορ και δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του.

Ένα σημαντικό πρόβλημα άφησε στη Φενέρμπαχτσε η νίκη επί της Μπούρσασπορ.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει καν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος. Καμία άλλη πληροφορία ή λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή για το πρόβλημα του Αμερικανού με ελληνικό διαβατήριο, επομένως η κατάστασή του παραμένει αμφίβολη.

Φυσικά, είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα του Ντόρσεϊ να μην είναι τόσο σοβαρό, αλλά να προφυλάχθηκε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ούτως ή άλλως έδωσε ανάσες σε μπόλικους βασικούς στον αγώνα αυτό. Όπως και να 'χει, στη Φενέρ σίγουρα θα ανησυχούν, αφού ο διεθνής γκαρντ είναι ένα κομβικό κομμάτι της «λειψής» περιφερειακής γραμμής της τουρκικής ομάδας.

Ο Ντόρσεϊ πρόλαβε να βάλει 2 πόντους στα μόλις 6 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ γενικότερα διανύει μια πολύ καλή σεζόν, καθώς έχει κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x