Ευρώπη

Ανώμαλη προσγείωση για τη Βίρτους, υποκλίθηκε στην Ντερτόνα!

Η Βίρτους Μπολόνια ερχόταν με φόρα από σπουδαίο διπλό στη Βαρκελώνη, όμως προσγειώθηκε ανώμαλα στο ιταλικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας καθαρή ήττα 89-81 από την Ντερτόνα.

Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα η Βίρτους Μπολόνια!

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο προ ολίγων ημερών «άλωσε» την έδρα της Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, όμως απόψε γνώρισε ήττα με σκορ 89-81 από την Ντερτόνα, πέφτοντας στο 11-3 στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς πως δεν φοβούνται την ευρωλιγκάτη Βίρτους, παίρνοντας προβάδισμα 15 πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Η Μπολόνια προσπάθησε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να μειώσει κάτω από τους 8 πόντους, γνωρίζοντας μια ήττα πιο εύκολη απ' όσο φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Για τους νικητές, που ανέβηκαν στο 10-4 και συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία, σε τρομερό βράδυ ήταν ο Τζέι Πι Μακούρα, που πέτυχε 22 πόντους σε 24 λεπτά με 5/6 τρίποντα, ενώ πολύτιμη συνεισφορά είχε και ο Σεμάζ Κρίστον με 13 πόντους και 4 ασίστ.

Από την Μπολόνια, που στρέφεται τώρα στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, 24 πόντους είχε ο αγέραστος Μάρκο Μπελινέλι, ενώ 17 είχε ο Ίφε Λούντμπεργκ.

Τα δεκάλεπτα: 29-22, 48-33, 68-59, 89-81

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x