Ευρώπη

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ο Ντένζελ Βάλενταϊν έπαιξε 32 λεπτά σε 3 μήνες για την Αρμάνι και αποχώρησε!

Ο Ντένζελ Βάλενταϊν αποκτήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο τον Μάρτιο, έπαιξε μόλις 32 λεπτά σε 3 μήνες και αποχώρησε με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ένα από τα γνωστά «κλισέ» όσον αφορά τις αποτυχημένες μεταγραφές είναι η φράση «πέρασε και δεν ακούμπησε». Παρόλο που ακούγεται υπερβολική, δεν θα μπορούσε να ισχύει παραπάνω όσον αφορά την παρουσία του Ντένζελ Βάλενταϊν στην Αρμάνι Μιλάνο!

Τον περασμένο Μάρτιο, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ενισχύθηκε με τον πρώην NBAer, μόνο για το πρωτάθλημα, αφού η προθεσμία για δηλώσεις νέων παικτών στην Ευρωλίγκα είχε κλείσει. Παρόλο που η Αρμάνι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου, ο 30χρονος γκαρντ ήταν ο απόλυτος non-factor!

Συγκεκριμένα, ο Βάλενταϊν έπαιξε συνολικά σε μόλις 4 αγώνες πρωταθλήματος. Ακόμη και σε αυτούς, όμως, βγήκε στο παρκέ για συνολικά 32 λεπτά, δηλαδή κατά μέσο όρο 8 ανά παιχνίδι! Σαν να μην έφταναν αυτά, στα playoffs δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!

Σε αυτή την πολύ σύντομη παρουσία, ο Βάλενταϊν είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 0,8 ασίστ. Στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου ο άλλοτε παίκτης των Μπουλς, Καβαλίερς και Τζαζ αγωνιζόταν στην Αυστραλία με τους Σίντνεϊ Κινγκς, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ, σε 32 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x