Ευρώπη

Κι όμως παίζει ακόμα: Ανανέωσε με την Μπενεντέτο ο 41χρονος Ντελφίνο!

Ο 41χρονος Κάρλος Ντελφίνο δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει το μπάσκετ, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπενεντέτο, ομάδα της Α2 Ιταλίας.

Μπορεί να έχει φτάσει πλέον τα 41 χρόνια, όμως ο σπουδαίος Κάρλος Ντελφίνο δεν έχει σκοπό να σταματήσει ακόμη να αγωνίζεται.

Ο Αργεντινός φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπενεντέτο, ομάδα της Α2 Ιταλίας, έχοντας ως στόχο να τη βοηθήσει να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

«Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του νέου έργου, αισθάνομαι ακόμα ικανός να υπερασπιστώ τα χρώματα αυτής της ομάδας και είμαι περήφανος για αυτό», είπε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ντελφίνο.

Υπενθυμίζουμε πως ο 41χρονος είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από Ευρωλίγκα και NBA, έχοντας πίσω του μία σπουδαία καριέρα σε συλλόγους όπως η Φορτιτούντο Μπολόνια, η Μπασκόνια, οι Τορόντο Ράπτορς, οι Χιούστον Ρόκετς, οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Μιλγουόκι Μπακς.

Φυσικά, υπήρξε για χρόνια βασικός στην εθνική Αργεντινής, όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x