Ευρώπη

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Λόγκαν

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του μετά το πέρας της φετινής σεζόν, όταν και θα έχει φτάσει την ηλικία των 41 χρονών.

Τέλος σε μία σπουδαία καριέρα θα βάλει ο Ντέιβιντ Λόγκαν!

Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στο τέλος της φετινής σεζόν, όταν και θα έχει φτάσει πλέον την ηλικία των 41 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να ολοκληρώσει μια τεράστια μπασκετική πορεία 18 ετών, η οποία τον οδήγησε σε... κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Ο Λόγκαν αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Σκαφάτι, με την οποία θα κλείσει την καριέρα του. Στην Ελλάδα, είναι γνωστός για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, του οποίου τη φανέλα φόρεσε τη σεζόν 2011-12. Με το «τριφύλλι» κατέκτησε ένα Κύπελλο, ενώ έφτασε και στο Final Four της σεζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Ιταλία, όπου και θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους ξένους του πρωταθλήματος. Παρά την προχωρημένη του ηλικία, μέτρησε την περασμένη σεζόν 18,4 πόντους κατά μέσο όρο με τη φανέλα της Σκαφάτι, έχοντας μάλιστα 40% ποσοστό στο τρίποντο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x