Ευρώπη

Ντανίλοβιτς: «Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της εθνικής Σερβίας»

Τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας της Σερβίας θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός της, Πέντραγκ Ντανίλοβιτς.

Συνέχεια στα ευχάριστα νέα για τη Σερβία.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως το ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά θα φιλοξενηθεί στη χώρα, με τον άλλοτε θρύλο και πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ, Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, να αποκαλύπτει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της εθνικής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σύμφωνα με τα λόγια του Ντανίλοβιτς, ο οποίος δεν αποκάλυψε κάποιο όνομα, οι συζητήσεις με τον «εκλεκτό» κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, καθώς ενήμεροι είναι και οι Σακραμέντο Κινγκς.

«Θα έχουμε νέο προπονητή σε μερικές ημέρες. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το όνομά του, καθώς είμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και μπορεί να χαλάσει κάτι. Αλλά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα», ήταν τα λόγια του Πέντραγκ Ντανίλοβιτς στο «Maxbetsport».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x