Ευρώπη

Το μήνυμα του Νέντοβιτς: «Λυπάμαι γιατί αυτή η ομάδα δεν θα συνεχίσει μαζί»

O Nεμάνια Νέντοβιτς έδειξε μέσω social media την απογοήτευσή του για το φινάλε της σεζόν του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας ότι δύσκολα αυτό το σύνολο θα συνεχίσει μαζί.

Με αρνητικό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, που ηττήθηκε στον πέμπτο τελικό της Αδριατικής λίγκας από την Παρτίζαν και απώλεσε τον τίτλο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα, όπου έδειξε φανερά απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά και από το γεγονός πως δύσκολα αυτή η ομάδα θα μείνει μαζί.

Θυμίζουμε πως ήδη ο Βιλντόσα αποτελεί στην ουσία παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ ο Καμπάτσο έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ και ο Ντόμπριτς με τη Βίρτους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νέντοβιτς:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη στη διάρκεια αυτής της δύσκολης αλλά συναρπαστικής σεζόν, η οποία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Κερδίσαμε δύο τρόπαια, αλλά μένει μία πίκρα για το χαμένο πέμπτο τελικό. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να συγχαρούμε την Παρτίζαν. Λυπάμαι γιατί ξέρω ότι αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες δεν θα συνεχίσει μαζί και ίσως ήταν το γκρουπ παικτών με το οποίο απόλαυσα να παίζω περισσότερο από κάθε άλλο. Θα θυμάμαι πάντα ευχάριστα αυτή τη σεζόν. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε από τότε που επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα. Θα τα πούμε σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x