Συνεχίζει την τρομερή πορεία της στη Λιθουανία η Ζάλγκιρις. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι νίκησε 84-80 τη Νεβέζις εκτός έδρας και ανέβηκε στο 20-2 στο εγχώριο πρωτάθλημα, παραμένοντας άνετα στην κορυφή.
Παρόλο που η Ζάλγκιρις δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και είδε τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το -12 και να παίρνουν προβάδισμα στο τέταρτο δεκάλεπτο (77-76), η τρομερή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Σιλβέν Φρανσίσκο αρκούσε ώστε να πάρει το ροζ φύλλο.
Ο Γάλλος γκαρντ μέτρησε 25 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ με 4/5 τρίποντα και μερικά καθοριστικά σουτ.. Από την άλλη, για την Νεβέζις ξεχώρισε ο Άμιτ Έμπο με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 12 ασίστ
Η Ζάλγκιρις στρέφεται τώρα στα ματς της «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα, και δη σε αυτά με την Μονακό για την 31η αγωνιστική και με την Βιλερμπάν για την 22η.
Τα δεκάλεπτα: 16-21, 34-41, 60-67, 80-84
Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.
Highlights from Lithuanian league game, where Zalgiris defeated Nevezis Kedainiai on the road, 84-80. ??? pic.twitter.com/GvEaNtFqUr
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) March 23, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.