Ευρώπη

Ναβάρο: «Η Μπαρτσελόνα δουλεύει ήδη το πλάνο για να καλύψει το κενό του Μίροτιτς»

Απόλυτα προετοιμασμένη για την εποχή χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε μία δύσκολη σεζόν για την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα»… έσωσαν τη χρονιά στο φινάλε της και μάλιστα με ονειρικό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα με «σκούπα» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεταξύ, μερικές ημέρες πριν την έναρξη των τελικών έγινε γνωστό ότι Νίκολα Μίροτιτς θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Ο τζένεραλ μάνατζερ των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ομάδα επεξεργάζεται εδώ και καιρό ένα πλάνο χωρίς τον Μαυροβούνιο σταρ, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως και ο Κόρι Χίγκινς είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

«Έχουμε ήδη ένα πλάνο χωρίς τον Μίροτιτς, για να χτίσουμε ένα καλό σύνολο», δήλωσε αρχικά ο «La Bomba» στο «Catalunya Radio» και πρόσθεσε:

«Δεν θα είναι ένας παίκτης, αλλά πολλοί. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα είναι καιρός να χτίσουμε μία νέα και καλή ομάδα, η οποία θα έχει έναν πιο στέρεο κορμό».

Αναφορικά με το μέλλον του Κόρι Χίγκινς είπε: «Η περίπτωση του Χίγκινς είναι περίπλοκη. Θα πρέπει να μιλήσετε με εκείνον. Θα εξαρτηθεί από τις μεταγραφές που θα κάνουμε. Είναι άσχημο που δεν εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνον και τον μάνατζέρ του για το μέλλον του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x