Ευρώπη

Στα... ρηχά Παπαγιάννης και Καλάθης στην πρώτη φιλική νίκη της σεζόν για τη Μονακό

Η Μονακό επικράτησε πολύ δύσκολα με 63-61 της Μπρεογκάν στη Γαλλικία, με τους Γιώργο Παπαγιάννη και Νικ Καλάθη να μένουν στα... ρηχά.

Πολύ κοντά στην τέταρτη ήττα της σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας έφτασε η Μονακό το βράδυ της Παρασκευής (13/09), με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να προβληματίζει εκ νέου με την εμφάνισή της, δείχνοντας πως ακόμα έχει πολύ δουλειά μπροστά της.

Μετά τις φιλικές ήττες από Μάλαγα, Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης, ο σύλλογος του Πριγκιπάτου φλέρταρε με μία ακόμα κόντρα στην Μπρεογκάν, την οποία λύγισε δύσκολα στο φινάλε με σκορ 63-61 στην Ποντεβέδρα της Γαλικίας.

Ο Έλι Οκόμπο ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με καλάθι στα 35'' πριν τη λήξη, με τον ίδιο πάντως να αστοχεί στα 7'' πριν το τέλος σε δύο ελεύθερες βολές, δίνοντας την ευκαιρία στους Ισπανούς να ισοφαρίσουν στην τελευταία επίθεση, η οποία πάντως δεν βρήκε στόχο.

Ο 26χρονος γκαρντ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 13 πόντους, με τους Έλληνες, Γιώργο Παπαγιάννη και Νικ Καλάθη να μένουν στα... ρηχά, αφού ο πρώτος ολοκλήρωσε το ματς με 5 πόντους και 3 ριμπάουντ, και ο δεύτερος με 3 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.




Τα δεκάλεπτα: 11-14, 25-32, 49-46, 61-63.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x