Ευρώπη

Επιβλητική νίκη με «καυτό» Ντόρσεϊ πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας για τη Φενέρ!

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιεί το πιο παραγωγικό του παιχνίδι στη φετινή σεζόν με 23 πόντους, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με το εντυπωσιακό 89-58 της Μπουγιουκτσεκμέτσε.

Την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου η Φενέρμπαχτσε, η οποία λίγες ημέρες πριν τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, «ξεμούδιασε» επί της Μπουγιουκτσεκμέτσε, επικρατώντας με το εμφατικό 89-58!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Έλληνα γκαρντ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 23 πόντους (4/4 δίποντα, 5/7 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής, στην πιο παραγωγική του εμφάνιση στη φετινή σεζόν!

Όσον αφορά τον Νικ Καλάθη, ο έμπειρος άσος μέτρησε 3 πόντους, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ, σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάστηκε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να παίξει παραπάνω από όσο χρειαζόταν.

Με τη νίκη αυτή, η Φενέρ παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 12-3, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Μπεσίκτας και στη μία νίκη διαφορά.


Τα δεκάλεπτα: 15-20, 26-48, 45-72, 58-89.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x