Ευρώπη

Έχασε στο ντέρμπι κι έμεινε δεύτερη η Παρτίζαν

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής, η Μπούντουτσνοστ νίκησε στην Ποντγκόριτσα 81-77 την Παρτίζαν στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της ABA Lega κι ανέβηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κορυφή στην Αδριατική Λίγκα για την Μπούντουτσνοστ. Η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου νίκησε 81-77 την Παρτίζαν στην Ποντγκόριτσα στο μεγάλο ματς της 27ης αγωνιστικής της ABA Lega και την προσπέρασε με +1 στην κορυφή, ήτοι 24-3 αντί 23-4, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μετά το ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο, το 22-13 επιμέρους σκορ των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο έδωσε «αέρα» στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, η οποία άντεξε στην πίεση των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επανάληψη.

Κορυφαίοι της Μπούντουτσνοστ ήταν οι Ράιτ με 17, Μόργκαν με 14 και Φέρελ με 11 πόντους. Για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, ξεχώρισαν οι Κάρλικ Τζόουνς με 23, Ντέιβις με 13 και Μαρίνκοβιτς με 11 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x