Ευρώπη

Προσγειώθηκε... ανώμαλα με ήττα από την Μπεσίκτας η Φενέρ - Δέχθηκε αντικείμενο ο Μαντάρ!

Μετά την απίστευτη νίκη επί της Ρεάλ, η Φενέρ... ξενέρωσε με ήττα από την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα (68-64), σε μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την πτώση αντικειμένου πάνω στον Γιαμ Μαντάρ!

Χαμός στο τούρκικο πρωτάθλημα!

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε προ ολίγων ημερών τη Ρεάλ και της έσπασε το αήττητο στην Ευρωλίγκα, ωστόσο... προσγειώθηκε ανώμαλα στα εγχώρια, αφού ηττήθηκε με σκορ 68-64 από την Μπεσίκτας και έδωσε το δικαίωμα στην Εφές να πάρει την πρωτιά!

Το ματς ήταν πολύ κλειστό και ντέρμπι μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η δεύτερη περίοδος είχε επιμέρους σκορ 12-9 υπέρ των γηπεδούχων, που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και κατόρθωσαν να ανέβουν στο 7-3, ρίχνοντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο 8-2!

Παρόλα αυτά, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από κάποια θλιβερά γεγονότα, αφού ο Γιαμ Μαντάρ της Φενέρ δέχθηκε αντικείμενο από την κερκίδα και βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στο γήπεδο. Ευτυχώς, τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά, αν και αναμένονται τιμωρίες για τους γηπεδούχους.

Για την Μπεσίκτας, ο Ντέρεκ Νίνταμ ήταν εξαιρετικός με 15 πόντους, ενώ ο Γιγκίτ Αρσλάν μέτρησε 13, ο Τζόνα Μάθιους 11 και ο Ματ Μίτσελ 8 μαζί με 10 ριμπάουντ. Για τη Φενέρμπαχτσε, ο Σερτάς Σανλί ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ καλός ήταν και ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 31-24, 47-45, 68-64



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x