Ευρώπη

Έβαλε αδιανόητο τρίποντο πίσω από το κέντρο και έσωσε τη Φενέρ ο Παπαγιάννης!

Η Φενέρ έφτασε κοντά σε «γκέλα» κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ, ωστόσο ο Γιώργος Παπαγιάννης έστειλε το ματς στην παράταση με ασύλληπτο τρίποντο και εκεί η ομάδα του επικράτησε 110-105!

Νίκη δια πυρός και σιδήρου με ήρωα τον Γιώργο Παπαγιάννη για τη Φενέρμπαχτσε!

Η ομάδα της Πόλης νίκησε 110-105 την Μπαχτσεσεχίρ, όμως χρειάστηκε πρώτα ο Έλληνας σέντερ να στείλει το ματς στην παράταση με αδιανόητο τρίποντο με το ένα χέρι αρκετά πίσω από το κέντρο, σώζοντας από «γκέλα» τους φιλοξενούμενους!

Το ματς έδειχνε να οδεύει προς άνετο «διπλό» για τη Φενέρ, η οποία έφτασε μέχρι και στο +18 (31-49). Παρόλα αυτά, η Μπαχτσεσεχίρ έκανε μυθική ανατροπή και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, πριν ο Παπαγιάννης της τη στερήσει με ένα σουτ... προσευχή. Στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τα πράγματα και κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο ροζ φύλλο, ανεβαίνοντας στο 15-3 και περιμένοντας «γκέλα» της Εφές.

Κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους και 4/6 τρίποντα ήταν ο Μελίχ Μαχμούτογλου, ενώ 17 πόντους είχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, 16 ο Τζόναθαν Μότλεϊ και 15 ο Γιώργος Παπαγιάννης. Από πλευράς γηπεδούχων, ξεχώρισαν με 23 πόντους οι Αξέλ Μπουτέιγ και Τάιλερ Κάβανο.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 33-49, 64-72, 96-96 (κ.δ.), 105-110 (παρ.)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x