Ευρώπη

Μπασκόνια για Βιλντόσα: «Ζητάμε την ακύρωση της μεταγραφής του στον Ερυθρό Αστέρα»

Επίσημη θέση για τη μετακίνηση του Λούκα Βιλντόσα στον Ερυθρό Αστέρα πήρε η Μπασκόνια, η οποία ανέφερε πως διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη και ζητά την ακύρωση της μεταγραφής του.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε σήμερα (13/10) την απόκτηση του Αργεντίνου, Λούκα Βιλντόσα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η Μπασκόνια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη εκτός NBA και ζητάει από την Ευρωλίγκα την ακύρωση της μεταγραφής του στη σέρβικη ομάδα.

«Η Μπασκόνια διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη εκτός NBA, όπως είχε συμφωνηθεί κατά τη μετακίνησή του στου Νικς. Αυτό σημαίνει πως αν ο παίκτης αποφασίσει να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός NBA, η Μπασκόνια θα πρέπει να λάβει κάποιο χρηματικό ποσό. Η μετακίνηση του Βιλντόσα στον Ερυθρό Αστέρα έγινε χωρίς την συγκατάθεση μας, κάτι που αποτελεί πολύ σοβαρή παραβίαση της συμφωνίας που είχαμε όταν αποχώρησε από την ομάδα μας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η βάσκικη ομάδα, προσθέτοντας πως έχει απευθυνθεί και στην Ευρωλίγκα, ζητώντας την ακύρωση της μεταγραφής του Αργεντίνου στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x